Entrevista a Víctor Vilarrasa al programa “El Nautilus” d'IB3 ràdio on s'explica el que va passar amb l'emmagatzematge subterrani de gas a la plataforma Castor

GEoREST - IB3 - Nautilus

 

Víctor Vilarrasa va ser entrevistat al programa Nautilus d'IB3 Ràdio aquest dissabte 16 de juliol sota el tema on s'explica que un seguiment adequat de l'emmagatzematge subterrani de gas de Castor podria haver permès evitar els terratrèmols induïts, que es va emetre a partir de les 12:00pm.

Nautilus és el nou programa de ciència i medi ambient que s’emet tots els dissabtes de 12:00pm a 14:00pm a IB3 Ràdio. S’hi pretén donar veu al sector científic de les illes i als seus projectes, i, per això, una de les seccions fixes estarà destinada a que, cada setmana, l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) ens presenti un dels seus investigadors i el treball que porta a terme. El programa, dirigit per la periodista eivissenca Cristina Amanda Tur, compte com a col·laboradors habituals amb el periodista Joan Lluís Ferrer, que conduirà la secció El Periscopi on es realitzarà un repàs analitzat de l’actualitat mediambiental en el món, i el divulgador científic Jordi Pereyra, que ens parlarà a la secció El Sonar d’alguna curiositat científica remarcable.
En el Nautilus es parlarà de ciència, es recomanaran llibres científics i de ciència-ficció, i es trencaran mites i falses creences.

La directora del programa Nautilus, Cristina Amanda Tur Bernat, més coneguda com CAT, és una periodista, criminòloga i escriptora eivissenca, llicenciada en Ciències de la Informació pel CEU San Pablo i diplomada en Criminologia Superior per l’Escola de Criminologia de Catalunya, amb varies especialitats.

Interviewed: Víctor Vilarrasa
Date: 16th July 2022
Time: 12.00 pm.
Venue: online & broadcast on fm radio

Podcast del programa de ràdio Nautilus (des del 15'30" fins el 30'10")

GEoREST - El replà d'IB3 ràdiohttps://ib3.org/nautilus

 

 

 

Published on